U 39. godini preminuo Joel Taylor, jedan od najpoznatijih lovaca na oluje

Poznati i legendarni voditelj dokumentarca “Lovci na Oluje” (Storm Chasers) Joel Taylor preminuo je juče u 39. godini života u Oklahomi, iznenada i iz za sada neutrvrđenih razloga. Taylor je najviše poznat prema već pomenutom dokumentarcu koji je snimao sa svojim prijateljima, ali i izdradi vozila specijalizovanim upravo za lov na oluje koga su nazvali “Dominator”.

Joel Taylor i Dominator u pozadini
Joel Taylor i Dominator u pozadini

Tragičnu vest o smrti svoj prijatelja i dugogodišnjeg kolege objavio je takođe poznati lovac na oluje Reed TimMer:

“Počivaj u miru, moj najbolji prijatelju i partneru u lovu na oluje. Šokiran sam i slomljen odlaskom svog dragog i neverovatnog prijatelja. Lovili smo toliko jakih oluja i sada priželjkujem da smo mogli da lovimo barem još jednu. Zauvek ćeš mi nedostajati, Džoele. Izgubili smo legendu”.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 535

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *