Donacije

Zašto donirati?

Vođenje meteorološkog servisa VojvodinaMeteo zahteva mnogo vremena i novca. Popularnost i posećenost koju portal i naše društvene mreže imaju, zahtevaju konstantan rad, kako bi informacije bile uvek ažurne i pravovremene. Samo na svakodnevno održavanje celokupnog sistema (server, numerički model za prognozu vremena, svakodnevno izveštavanje) odlazi po nekoliko sati dnevno, a izlazak na teren (lov na oluje, snimanje neke vanredne situacije) – može potrajati od nekoliko sati, pa do čitavog dana ili noći.

Uz vašu pomoć bićemo u mogućnosti da unapređujemo naš meteorološki portal, i može se slobodno reći meteorološki servis građana Vojvodine. To je značajna motivacija za naš rad, kada imamo na umu da vi poštujete i podržavate naš rad – sve je mnogo lakše, a pritom nam omogućujete da realizujemo projekte za dobrobit svih građana Vojvodine.

Svaki iznos donacije će pomoći održavanju i daljem razvoju portala, ni jedna donacija nije mala, a tek što ni jedna donacija nije prevelika! Imamo toliko projekata i ideja koje su na čekanju, a neke od njih su:

  • Razvoj mreže automatskih meteoroloških stanica u Vojvodini (AMS)
  • Postavljanje panoramskih (web) kamera
  • Dalji razvoj numeričkih modela za prognozu vremena
  • Nabavka opreme za unapređenje lova na oluje (stormchasing)
  • Dalji razvoj Android, i pokretanje iOS aplikacije
  • Promocija turističkih potencijala Vojvodine, kreiranjem foto & video reportaža

Kako donirati / opcije doniranja

Patreon

Patreon je servis koji ukratko rečeno omogućuje da postanete naš sponzor, ali isto tako da nešto dobijete zauzvrat. Postoji nekoliko opcija / paketa, i taj iznos koji ste podesili će svakog meseca (između 1-og i 5-og u mesecu) biti skidan sa vašeg računa. Po nama, ovo je najbolji izbor. Više detalja možete pronaći na našoj Patreon stranici do koje dolazite klikom na dugme ispod:

PayPal

Putem PayPal servisa možete donirati proizvoljnu sumu novca, prema svojoj želji, i kada god vi to želite, jednokratno. Ponavljamo, ni jedna donacija nije mala, a tek što nijedna nije velika! Donirati možete klikom na dugme ispod:

Uplata na račun u Raiffeisen banci

Bilo kada, i koliko god vi želite, možete uplatiti donaciju na sledeći račun:

265000000632971567

Primalac: Jovan Čabrilo
Svrha: Donacija VojvodinaMeteo

Uplata na račun Udruženja “EkoMeteos”

Bilo kada, i koliko god vi želite, možete uplatiti donaciju na sledeći račun:

200-2467180101009-74

Uplatom iznosa od 1500,00 dinara i više, postajete član Udruženja.

IPS skeniraj – članarina za 2024 EkoMeteos

Primalac: Udruženje “EkoMeteos”, Zrenjanin
Svrha uplate: Članarina za 2024. godinu
Valuta: RSD
Iznos: 1500,00

Podatke: Ime i prezime, adresa, kao i JMBG pošaljite nam putem kontakt forme, na email, ili putem inboxa Facebook stranice.

Hvala!

Hvala svima koji žele da pomognu, ova ideja meteorološkog servisa građana Vojvodine ne bi uspela bez vas!