Donacije

Zašto donirati?

Vođenje meteorološkog servisa VojvodinaMeteo zahteva mnogo vremena i novca. Popularnost i posećenost koju portal i naše društvene mreže imaju, zahtevaju konstantan rad, kako bi informacije bile uvek ažurne i pravovremene. Samo na svakodnevno održavanje celokupnog sistema (server, numerički model za prognozu vremena, svakodnevno izveštavanje) odlazi po nekoliko sati dnevno, a izlazak na teren (lov na oluje, snimanje neke vanredne situacije) – može potrajati od nekoliko sati, pa do čitavog dana ili noći.

Uz vašu pomoć bićemo u mogućnosti da unapređujemo naš meteorološki portal, i može se slobodno reći meteorološki servis građana Vojvodine. To je značajna motivacija za naš rad, kada imamo na umu da vi poštujete i podržavate naš rad – sve je mnogo lakše, a pritom nam omogućujete da realizujemo projekte za dobrobit svih građana Vojvodine.

Svaki iznos donacije će pomoći održavanju i daljem razvoju portala, nijedna donacija nije mala, a tek što ni jedna donacija nije prevelika! Imamo toliko projekata i ideja koje su na čekanju, a neke od njih su:

  • Razvoj mreže automatskih meteoroloških stanica u Vojvodini (AMS)
  • Postavljanje panoramskih (web) kamera
  • Dalji razvoj numeričkih modela za prognozu vremena
  • Nabavka opreme za unapređenje lova na oluje (stormchasing)
  • Dalji razvoj Android, i pokretanje iOS aplikacije
  • Promocija turističkih potencijala Vojvodine, kreiranjem foto & video reportaža

Kako donirati / opcije doniranja

Patreon

Patreon je servis koji ukratko rečeno omogućuje da postanete naš sponzor, ali isto tako da nešto dobijete zauzvrat. Postoji nekoliko opcija / paketa, i taj iznos koji ste podesili će svakog meseca (između 1-og i 5-og u mesecu) biti skidan sa vašeg računa. Po nama, ovo je najbolji izbor. Više detalja možete pronaći na našoj Patreon stranici na sledećem linku:

 https://www.patreon.com/vojvodinameteo

PayPal

Putem PayPal servisa možete donirati proizvoljnu sumu novca, prema svojoj želji, i kada god vi to želite, jednokratno. Ponavljamo, ni jedna donacija nije mala, a tek što nijedna nije velika! Donirati možete putem ovog linka:

paypal.me/jovan023

Uplata na račun u Erste banci

Bilo kada, i koliko god vi želite, možete uplatiti donaciju na sledeći račun:

340-32318265-30

Primalac: Jovan Čabrilo
Svrha: Donacija VojvodinaMeteo

Uplata na račun Udruženja „EkoMeteos“

Bilo kada, i koliko god vi želite, možete uplatiti donaciju na sledeći račun:

200-2467180101009-74

Uplatom iznosa od 1000,00 dinara i više, postajete član Udruženja.

Primalac: Udruženje „EkoMeteos“, Zrenjanin
Svrha: Donacija

Hvala

Hvala svima koji žele da pomognu, ova ideja meteorološkog servisa građana Vojvodine ne bi uspela bez vas!