Uslovi korišćenja

Pristupom i korišćenjem ovog sajta prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, zamolili bismo Vas da napustite ovaj sajt.

Sadržaj sajta

Svi sadržaji na portalu „VojvodinaMeteo“ su autorskog karaktera našeg kadra, sem u slučaju ako je suprotno naznačeno. Svako neovlašćeno kopiranje, menjanje, distribuiranje, prisvajanje ovih sadržaja bez naše saglasnosti i dozvole je strogo zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima. Sadržaj sajta zaštićen je Creative Commons 3.0 licencom, što znači da se mogu preuzimati delovi tekstova, ali moraju biti linkovani ka originalnoj stranici našeg sajta.

Komentari na sajtu

Strogo je zabranjeno vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima na ovom blogu po bilo kojoj osnovi (političkoj, rasnoj, nacionalnoj…). Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani bez prethodnog upozorenja.

Vaše korišćenje ovog sajta

Ne garantujemo da će prognoze vremena i saveti koje predlažemo na portalu „VojvodinaMeteo“ biti delotvorni na vašoj lokaciji i u vašoj situaciji, jer to zavisi od niza okolnosti.

Takođe, ne garantujemo potpunu tačnost svih informacija na sajtu i napominjemo da su moguće i štamparske greške. Ako su informacije pronađene na stranicama drugih sajtova oni odgovaraju za njihovu tačnost, a linkovi će biti navedeni negde u sklopu članka odnosno stranice. Autor ne upravlja sadržajem na linkovanim izvorima te ne odgovara za njihov sadržaj.

Promene na ovom sajtu se mogu napraviti periodično, bez obaveštenja, u bilo kom trenutku. Ali, autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije na ovom sajtu. Ne možemo garantovati stopostotnu dostupnost sajta i da će sajt sve vreme funkcionisati bez grešaka.

Odricanje odgovornosti

Ovaj sajt koristite na sopstveni rizik! Vlasnici sajta nisu odgovorni za materijalnu ili nematerijalnu štetu, kako direktnu tako i indirektnu, nastalu usled korišćenja ovog sajta, ili njegovog sadržaja.

Ažuriranje uslova korišćenja

Vlasnici ovog sajta mogu u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja koji su ažurirani u ovom tekstu. Zbog toga biste trebali da periodično posetite ovu stranicu kako biste bili upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja.

Politika privatnosti

Politiku privatnosti sajta vojvodinameteo.rs možete pročitati na sledećoj veb adresi: