Vojvodina večeras pod snegom, visine snega u 19h (FOTO; VIDEO)

U skladu sa našim najavama večeras širom Vojvodine pada sneg uglavnom umerenog intenziteta uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Donosimo vam snimke koje smo mi večeras zabeležili, ali i i fotografije koje su nam poslali naši pratioci. U 19 časova visina snežnog pokrivača u Vojvodini i Beogradu kreće se između 2 i 10cm.

 

StanicaVisina snega (cm)Visina novog snega(cm)*
 Palić 2 1
 Sombor 3 3
 Novi Sad 5 4
 Zrenjanin 6 6
 Kikinda 3 3
 B. Karlovac 4 4
 S. Mitrovica 2 1
 Beograd 10 9
Podaci za visinu snega dati su u:  19:00  ( 18:00 UTC) Izvor: RHMZ

Sneg u Kačarevu - 26. feb 2018
Sneg u Kačarevu – 26. feb 2018 (Foto: Milan Dimitrijevski)
Sneg u Senti pored Tise - 26. februar 2018
Sneg u Senti pored Tise – 26. februar 2018 (Foto: Magdolna Kuprešanin)
Sneg u Senti večeras - 26. feb 2018
Sneg u Senti večeras – 26. feb 2018 (Foto: Magdolna Kuprešanin)
Sneg u Subotici - 26. feb 2018
Sneg u Subotici – 26. feb 2018 (Foto: Jasmina Andrić)

https://www.facebook.com/vojvodinameteo/videos/2032671783681100/

 

Podrži rad VojvodinaMeteo

VojvodinaMeteo je nezavisan i samofinansirajući projekat sa ciljem da stanovnicima Vojvodine, a i šire, obezbedi precizne i objektivne prognoze vremena, kao i meterološke izveštaje. U planu je dalji razvoj projekta, poput lansiranja Android i iOS aplikacije, kreiranje novih prognostičkih mapa numeričkih modela, kao i interaktivna mapa sa prikazom aktuelnih podataka i radarske slike. Za sve ovo potrebno je nečije uloženo vreme i finansijska sredstva. Ukoliko ne želite da se oslanjate na senzacionalističke naslove medija, već na objektivno izveštavanje, i dalje ulaganje u infrastrukturu (postavljanje stanica i kamera na primer), izaberite jedan od načina da nas podržite!

Pridruži nam se na Viberu

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridruži nam se na Telegramu

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).




Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se amaterski kao naukom bavim duže od 15 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i dinamičku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem.

Dipl. ing. menadžmenta Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 609

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *