Prolećno vreme za Božić, Novi Sad merio čak 18 stepeni

Kako smo ranije i najavili, u Vojvodini danas preovladava pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. Prema poslednjim osmatranjima u 14 časova ponegde ima i sumaglice (vidljivost <10km), ali nema dela Vojvodine gde nema dužih sunčanih intervala.

Satelitski snimak u 14h (Izvor: sat24.com)
Satelitski snimak u 14h (Izvor: sat24.com)

Oblačnost koja je slaba je uglavnom visoke baze, pa se tako zraci sunca neometano spuštaju do zemlje. U 14 časova temperature se kreću između 15 i 17°C, dok je u 13 časova Novi Sad merio čak 18 stepeni. Ovako toplo vreme zadržava se još dva dana, dok od srede treba očekivati postepen pad temperatura…više detalja u sinoć objavljenoj prognozi.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 538

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *