Pogledajte snežne scene u Vojvodini danas (FOTO;VIDEO)

Drugi deo dana u ponedeljak, prethodna noć, današnje jutro i pre podne – konačno su doneli zimski ambijent praktično čitavoj Vojvodini. Pored temperature koja je u konstantnom minusu, pao je i najveći sneg ove zime u većini predela, i po prvi put to je onaj pravi suv sneg, a ne prolazna bljuzgavica.

Najviše snega ima na Fruškoj Gori, gde je snega zaostalo i od prethodnih padavina, što ne čudi mnogo – obzirom da je tokom februara često bilo graničnih padavina, kada je u nizijama padala susnežica, a na Fruškoj Gori sneg. Tamo ima više od 35cm belog pokrivača. U nižim predelima, visina snega prema zvaničnim merenjima na 7 meteoroloških stanica u Vojvodini kreće se između 4 i 15cm snega, ali ga lokalno ima i više.

U nastavku vam prenosimo kako je snežna idila izgledala danas na području Vojvodine, najviše fotografija dolazi nam iz Zrenjanina. Pozivamo vas i da se pretplatite na naš YouTube kanal, gde ćemo biti sve aktivniji.

Magistrala pod snegom u Zrenjaninu - 27. februar
Magistrala pod snegom u Zrenjaninu – 27. februar
Centralno gradsko jezero Zrenjanon - 27. februar
Centralno gradsko jezero Zrenjanon – 27. februar
Panorama zavejanog trga Zrenjanin - 27. februar
Panorama zavejanog trga Zrenjanin – 27. februar
Trg Slobode pod snegom Zrenjanin - 27. februar
Trg Slobode pod snegom Zrenjanin – 27. februar
Čišćenje ulica od snega u Temerinu - 27. februar
Čišćenje ulica od snega u Temerinu – 27. februar (Foto: Varga Zoltán)
Čišćenje ulica od snega u Temerinu (2) - 27. februar
Čišćenje ulica od snega u Temerinu (2) – 27. februar (Foto: Varga Zoltan)
Prelepa scena iz Bačkog Petrovca - 27. februar
Prelepa scena iz Bačkog Petrovca – 27. februar (Foto: Maja Zajac)
Bašaid zavejan - 27. februar
Bašaid zavejan – 27. februar (Foto: Vlastimir Jovanov)

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 573

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *