Od utorka porast temperatura, u drugoj polovini nedelje ponovo vruće

Tokom većeg dela naredne sedmice očekuje se pretežno sunčano i tropski toplo vreme. Novi talas vrućina će početi od utorka, a od srede će maksimalne temperature prelaziti 35°C. Od četvrtka ujutru očekuju se tropske noći, odnosno minimalne temperature iznad 20°C.

Vetar će u većini dana biti slab, ređe umeren, a u periodu četvrtak-subota treba očekivati uglavnom umeren vetar jugoistočnog smera. Tokom prva tri dana naredne sedmice vetar će biti promenljiv, uglavnom severozapadni.

Prognoza za Novi Sad 10 dana – ECMWF

U ponedeljak i utorak maksimalne temperature će se kretati između 30 i 33°C, u sredu oko 35°C, a od četvrtka živa u termometrima u najtoplijem delu dana kretaće se između 34 i 37°C.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 571

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *