Visine snega jutros u 7h, očekivano najviše na severu, na jugu Banata bez pokrivača (FOTO)

Jutros u 7 časova najviše snega prema zvaničnim merenjima (RHMZ) najviše snega na području Vojvodine izmereno je na Paliću – 14cm, dok najmanje snega ima u Banatu gde je Kikinda merila samo 1cm, a na jugu tog dela pokrajine pokrivača ni nema. Sve u skladu sa našim prognozama.

LokacijaVisina snega (cm)
Palić14
Novi Sad11
Sombor5
Zrenjanin4
Srem. Mitrovica4
Beograd3
Kikinda1
Ban. Karlovacbez snega
Vršacbez snega

Fotografije naših pratilaca

Subotica - 21. feb 6h
Subotica – 21. feb 6h (Foto: Nikola Unguran)
Subotica - 21. feb 7h
Subotica – 21. feb 7h (Foto: Nikola Unguran)
Subotica - 21. feb 8h
Subotica – 21. feb 8h (Foto: Melinda Sabo)
Subotica - 21. feb ujutru
Subotica – 21. feb ujutru (Foto: Jasmina Andrić)
Sneg u Čurugu - 21. feb 9h
Sneg u Čurugu – 21. feb 9h
Vrbas - 21. feb ujutru
Vrbas pod snegom – 21. feb ujutru (Foto: Ana Hardi)

Obzirom da je sneg dosta vlažan, i da se danas očekuju maksimalne temperature između 2 i 5°C, u većem delu Vojvodine otopiće se veći deo snežnog pokrivača. Nove padavine slede kasno večeras, tokom noći i sutra pre podne. Uglavnom u obliku susnežice i vlažnog snega, a moguća su i ledena zrnca.

Zahvaljujemo se svim našim vernim pratiocima na poslatim fotografijama iz svog kraja, a Subotičani su jutros bili posebno vredni. Pozivamo vas da nam šaljete vaše fotografije i u narednom periodu, obzirom da treba očekivati pravu zimsku sliku Vojvodine u periodu do kraja februara, što smo čekali cele zime.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 571

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *