Ledeno jutro, jutros u Vojvodini i do -7°C, u nizijama ostatka Srbije i do -13°C

Prema očekivanjima jutros su na području Vojvodine, a naročito ostatka Srbije, beležene vrlo niske temperature, znatno ispod prosečnih vrednosti za kraj novembra. Ako uzmemo u obzir i više predele, najhladnije je bilo u Sjenici sa minimalnih -14.3°C, dok je od nižih predela Kruševac jutros merio čak -13°C, i bio je hladniji od Kopaonika.

Minimalne temperature u Srbiji - 30. nov 2018
Minimalne temperature u Srbiji – 30. nov 2018 (Izvor: ogimet.com)

Na području Vojvodine najniža temperatura zabeležena je u Banatskom Karlovcu gde se živa u termometru spustila do -7.1°C, dok je najviša temperatura, a takođe duboko u minusu izmerena u Vršcu gde je izmereno -4.9°C.

Sutra nas očekuje još jedno vrlo hladno jutro, dok će minimalne temeprature u nedelju biti nešto više, ali takođe u minusu. Od ponedeljka uz postepen porast temperatura čak će i jutarnje temperature biti iznad nule.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 539

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *