Do petka se zadržava iznadprosečno toplo vreme uz ređu pojavu lokalnih pljuskova

Narednih dana na području Vojvodine očekuje se malo do umereno oblačno i uglavnom suvo vreme, međutim atmosfera će biti nestabilna, naročito tokom utorka i srede, i biće uslova za lokalnu pojavu izolovanih pljuskova sa grmljavinom. U utorak preko naših predela prelazi i oslabljen hladni front, međutim on neće doneti ozbiljnije osveženje. Četvrtak bi trebao biti i najtopliji dan ove sedmice, uz maksimume do 28°C. Nastavlja se aprilsko leto…

UTORAK:

Promenljivo oblačno sa intervalima sunčanog vremena, naročito u prvom delu dana. Poslepodne i tokom večeri uz nestabilnu atmosferu očekuje se ređa pojava izolovanih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar uglavnom umeren, zapadni i severozapadni, tokom prolaska oslabljenjog hladnog fronta pre podne kratkotrajno pojačan.

Jutarnje temperature kretaće se između 12 i 15°C, a maksimalne dnevne od 25 do 27°C.

SREDA:

U sredu tokom većeg dela dana malo do umereno oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima i suvo. Kasnije poslepodne i uveče očekuje se tek ređa pojava lokalnih pljuskova koji će biti praćeni grmljavinom, što znači da se u većini predela zadržava suvo vreme. Vetar u sredu slab, promenljivog smera, uglavnom jugozapadni.

Jutarnje temperature kretaće se između 13 i 16°C, a maksimalne dnevne između 26 i 27°C.

ČETVRTAK:

U četvrtak se očekuje malo do umereno oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima i suvo, prema današnjoj prognozi u četvrtak na području Vojvodine ne treba očekivati pojavu lokalnih pljuskova. U četvrtak vetar slab, promenljivog smera, uveče u okretanju na severozapadni i u pojačanju.

U četvrtak i do 28°C (ARW)
U četvrtak i do 28°C (ARW)

U četvrtak se jutarnje temperature neće menjati u odnosu na sredu i kretaće se između 13 i 16°C, a maksimalne dnevne biće u intervalu od 26 do 28 stepeni Celzijusa.

Prijavi se na obaveštenja klikom na taster ispod, i nikad ne propuštaj naše najave vremena i druge objave! :)

Tvoj komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva!