Željni ste snega? Pogledajte ove sjajne fotke sa Kopaonika!

Naš pratilac i sada već saradnik Miloš Radovanović poslao nam je još sjajnih i svežih fotografija sa ovih dana zaista prelepog Kopaonika. Kopaonik je takođe često bio u magli proteklih dana, ali je bilo i sunčanih perioda, za razliku od Vojvodine. Miloš je iskoristio te sjajne trenutke nebeskog plavetnila da zabeleži ove sjajne fotografije, a poslao nam je i jedan video snimak.

Kopaonik - decembar 2017
Snežni Kopaonik – decembar 2017 (Foto: Miloš Radovanović)
Snežni Kopaonik (2) - decembar 2017
Snežni Kopaonik (2) – decembar 2017 (Foto: Miloš Radovanović)
Snežni Kopaonik (3) - decembar 2017
Snežni Kopaonik (3) – decembar 2017 (Foto: Miloš Radovanović)
Snežni Kopaonik (4) - decembar 2017
Snežni Kopaonik (4) – decembar 2017 (Foto: Miloš Radovanović)
Snežni Kopaonik (5) - decembar 2017
Snežni Kopaonik (5) – decembar 2017 (Foto: Miloš Radovanović)
Snežni Kopaonik (6) - decembar 2017
Snežni Kopaonik (6) – decembar 2017 (Foto: Miloš Radovanović)
Snežni Kopaonik (7) - decembar 2017
Snežni Kopaonik (7) – decembar 2017 (Foto: Miloš Radovanović)

https://www.facebook.com/vojvodinameteo/videos/2000868273528118/

Temperatura je na Kopaoniku prethodnih dana u konstantnom dubokom minusu, a kao što se i na fotografijama može primetiti u funkciji je i veštačko osnežavanje staza za skijanje. Pravi zimski vremenski uslovi zadržavaju se na Kopaoniku još 2 dana, tačnije do utorka, kada će i tamo osetno otopliti.

Podrži rad VojvodinaMeteo

VojvodinaMeteo je nezavisan i samofinansirajući projekat sa ciljem da stanovnicima Vojvodine, a i šire, obezbedi precizne i objektivne prognoze vremena, kao i meterološke izveštaje. U planu je dalji razvoj projekta, poput lansiranja Android i iOS aplikacije, kreiranje novih prognostičkih mapa numeričkih modela, kao i interaktivna mapa sa prikazom aktuelnih podataka i radarske slike. Za sve ovo potrebno je nečije uloženo vreme i finansijska sredstva. Ukoliko ne želite da se oslanjate na senzacionalističke naslove medija, već na objektivno izveštavanje, i dalje ulaganje u infrastrukturu (postavljanje stanica i kamera na primer), izaberite jedan od načina da nas podržite!

Pridruži nam se na Viberu

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridruži nam se na Telegramu

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se amaterski kao naukom bavim duže od 15 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i dinamičku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem.

Dipl. ing. menadžmenta Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 615

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *