VojvodinaMeteo aplikacija među najpopularnijim u Google PlayStore!

Android aplikacija našeg portala dobro se kotira u Google Play prodavnici i nakon četiri dana od njenog lansiranja. Do danas u podne aplikaciju je instaliralo blizu 2.000 ljudi, a aplikacija zauzima drugo mesto po popularnosti između svih aplikacija iz “Weather” kategorije, dok čak prvo mesto zauzima u “Weather trending”.

Ponosni smo na postignute rezultate naše aplikacije, i zahvaljujemo se svima koji su nam pružili šansu instalacijom aplikacije na svoj telefon, time nam pritom ukazavši poverenje. Aplikacija će po prvi put dobiti značajnije na značaju upravo danas i sutra, kada se očekuju lokalne nestabilnosti uz pljuskove sa grmljavinom.

Aplikacija zauzima drugo mesto među besplatnim aplikacijama iz Weather kategorije
Aplikacija zauzima drugo mesto među besplatnim aplikacijama iz Weather kategorije
TOP1 među Weather trending
TOP1 među Weather trending

Već do kraja jula u planu je prvo ažuriranje aplikacije, koje će nositi najverovatnije oznaku 1.0.1, a možda i 1.1 (u zavisnosti od veličine ažuriranja). Biće dodato nekoliko novih stranica, kao što su ESTOFEX prognoza, i još neke radarske slike koje pokrivaju područje Vojvodine. Na neko veće ažuriranje će najverovatnije ipak trebati da se pričeka, barem do jeseni, kada očekujemo implementaciju mreže AMS, kao i naprednih meteograma i SkeW-T dijagrama iz WRF-ARW prognostičkog modela.

Ako već niste, isprobajte našu aplikaciju još danas, i podelite je sa svojim prijateljima. To je najmanje što možete da učinite za nas, kao vaš doprinos našem volonterskom radu. Hvala! 🙂

Podrži rad VojvodinaMeteo

VojvodinaMeteo je nezavisan i samofinansirajući projekat sa ciljem da stanovnicima Vojvodine, a i šire, obezbedi precizne i objektivne prognoze vremena, kao i meterološke izveštaje. U planu je dalji razvoj projekta, poput lansiranja Android i iOS aplikacije, kreiranje novih prognostičkih mapa numeričkih modela, kao i interaktivna mapa sa prikazom aktuelnih podataka i radarske slike. Za sve ovo potrebno je nečije uloženo vreme i finansijska sredstva. Ukoliko ne želite da se oslanjate na senzacionalističke naslove medija, već na objektivno izveštavanje, i dalje ulaganje u infrastrukturu (postavljanje stanica i kamera na primer), izaberite jedan od načina da nas podržite!

Pridruži nam se na Viberu

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridruži nam se na Telegramu

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se amaterski kao naukom bavim duže od 15 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i dinamičku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem.

Dipl. ing. menadžmenta Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 610

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *