VojvodinaMeteo aplikacija među najpopularnijim u Google PlayStore!

Android aplikacija našeg portala dobro se kotira u Google Play prodavnici i nakon četiri dana od njenog lansiranja. Do danas u podne aplikaciju je instaliralo blizu 2.000 ljudi, a aplikacija zauzima drugo mesto po popularnosti između svih aplikacija iz “Weather” kategorije, dok čak prvo mesto zauzima u “Weather trending”.

Ponosni smo na postignute rezultate naše aplikacije, i zahvaljujemo se svima koji su nam pružili šansu instalacijom aplikacije na svoj telefon, time nam pritom ukazavši poverenje. Aplikacija će po prvi put dobiti značajnije na značaju upravo danas i sutra, kada se očekuju lokalne nestabilnosti uz pljuskove sa grmljavinom.

Aplikacija zauzima drugo mesto među besplatnim aplikacijama iz Weather kategorije
Aplikacija zauzima drugo mesto među besplatnim aplikacijama iz Weather kategorije
TOP1 među Weather trending
TOP1 među Weather trending

Već do kraja jula u planu je prvo ažuriranje aplikacije, koje će nositi najverovatnije oznaku 1.0.1, a možda i 1.1 (u zavisnosti od veličine ažuriranja). Biće dodato nekoliko novih stranica, kao što su ESTOFEX prognoza, i još neke radarske slike koje pokrivaju područje Vojvodine. Na neko veće ažuriranje će najverovatnije ipak trebati da se pričeka, barem do jeseni, kada očekujemo implementaciju mreže AMS, kao i naprednih meteograma i SkeW-T dijagrama iz WRF-ARW prognostičkog modela.

Ako već niste, isprobajte našu aplikaciju još danas, i podelite je sa svojim prijateljima. To je najmanje što možete da učinite za nas, kao vaš doprinos našem volonterskom radu. Hvala! 🙂
Podeli tačne informacije:
Default image
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 471

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.