VojvodinaMeteo aplikacija među najpopularnijim u Google PlayStore!

Android aplikacija našeg portala dobro se kotira u Google Play prodavnici i nakon četiri dana od njenog lansiranja. Do danas u podne aplikaciju je instaliralo blizu 2.000 ljudi, a aplikacija zauzima drugo mesto po popularnosti između svih aplikacija iz „Weather“ kategorije, dok čak prvo mesto zauzima u „Weather trending“.

Ponosni smo na postignute rezultate naše aplikacije, i zahvaljujemo se svima koji su nam pružili šansu instalacijom aplikacije na svoj telefon, time nam pritom ukazavši poverenje. Aplikacija će po prvi put dobiti značajnije na značaju upravo danas i sutra, kada se očekuju lokalne nestabilnosti uz pljuskove sa grmljavinom.

Aplikacija zauzima drugo mesto među besplatnim aplikacijama iz Weather kategorije
Aplikacija zauzima drugo mesto među besplatnim aplikacijama iz Weather kategorije
TOP1 među Weather trending
TOP1 među Weather trending

Već do kraja jula u planu je prvo ažuriranje aplikacije, koje će nositi najverovatnije oznaku 1.0.1, a možda i 1.1 (u zavisnosti od veličine ažuriranja). Biće dodato nekoliko novih stranica, kao što su ESTOFEX prognoza, i još neke radarske slike koje pokrivaju područje Vojvodine. Na neko veće ažuriranje će najverovatnije ipak trebati da se pričeka, barem do jeseni, kada očekujemo implementaciju mreže AMS, kao i naprednih meteograma i SkeW-T dijagrama iz WRF-ARW prognostičkog modela.

Ako već niste, isprobajte našu aplikaciju još danas, i podelite je sa svojim prijateljima. To je najmanje što možete da učinite za nas, kao vaš doprinos našem volonterskom radu. Hvala! 🙂

Prijavi se na obaveštenja klikom na taster ispod, i nikad ne propuštaj naše najave vremena i druge objave! :)

Tvoj komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva!