Golubarska vremenska prognoza

VojvodinaMeteo golubarska prognoza za Srbiju. Na ovoj stranici nalazi se vremenska prognoza po regionima, a prilagođena je za golubarstvo i golubarske sportove sa svim neophodnim meteorološkim elementima, računajući osim osnovnih meteoroloških elemenata u prizemlju i određene vrednosti na visinama na kojima srpski visokoletač i pismonoše lete.

GENERALNI POKROVITELJ:


Međuokružni Savez odgajivača golubova srpskih visokoletača – Jagodina

POČETAK SEZONE 2019

Ažuriranje operativne golubarske prognoze vremena počinje 8. aprila tekuće godine. U toku su pripremni radovi na novom sistemu. Do tada će biti dostupna automatska prognoza, koja u periodu do 8. aprila povremeno može biti nedostupna, zbog radova na unapređenju.

TEKSTUALNA PROGNOZA ZA SRBIJU (APRIL 2019)

SINOPTIKA: /

PROGNOZA: /

Ažirirano / sledeće ažuriranje: – ; ponedeljak, 8. april

TEKSTUALNA PROGNOZA ZA NEDELJU (APRIL 2019)

SINOPTIKA: /

PROGNOZA: /

Ažurirano / sledeće ažuriranje: -; petak, 26. april 2019

DETALJI O PROGNOZI

AŽURIRANJE PROGNOZE: Prognoza se ažurira pet dana u sedmici, svakim radnim danom, u prepodnevnim časovima, između 12 i 14h. Sredom i petkom objavljuje se i tekstualna prognoza za nedelju, kada je takmičarski deo sezone, onda i subotom.

U toku takmičarskog dela sezone (seniori od prvenstva opštinskih saveza do kupa prvaka, i juniori od prvenstva balkanskog saveza do prvaka opštinskih saveza) prognoza će se ažurirati i subotom, do 12:30h.

Automatska (vanredna) prognoza je , dostupna po potrebi – u slučaju izostanka operativne prognoze zbog tehničkih problema kao što su nestanak el. energije, prekid u internet komunikacijama u razmeni podataka i tome slično, omogućava se pristup automatskoj prognozi. U normalnim okolnostima koristi se glavna, operativna prognoza. Ponekad je potrebo kliknuti CTRL + F5 na tastaturi (hard refresh) kako bi se automatska prognoza prikazala (ponavljamo, omogućena je u danima kada izostane operativna ili operativna kasni).