Jutros zabeležen umeren i jak mraz, u Vršcu -11°C

Jutros je na području Vojvodine zabeležen umeren i jak mraz, minimalne temperature su se spustile i ispod očekivanja. Na nivou pokrajine, najviša temperatura od -4.3°C zabeležena je u Novom Sadu, a najniža u Vršcu gde je minimalni termometar zabeležio -10.7°C, čime je Vršac jutros bio najhladniji posle Kopaonika.

Minimalne temperature u Srbiji – 11. mart

Za razliku od jutrošnjeg mraza, danas će biti nešto toplije u odnosu na juče, a živa u termometrima u 11 časova već se kreće između 7 i 9°C. Maksimalne dnevne temperature danas će se kretati između 9 i 11°C.

Sutra se očekuje slab mraz na području Vojvodine, dok će u danima vikenda pojava mraza izostati. Za više detalja oko očekivanih vremenskih prilika svakako pratite našu trodnevnu prognozu.
Podeli tačne informacije:
Default image
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 470

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.