Jutros zabeležen umeren i jak mraz, u Vršcu -11°C

Jutros je na području Vojvodine zabeležen umeren i jak mraz, minimalne temperature su se spustile i ispod očekivanja. Na nivou pokrajine, najviša temperatura od -4.3°C zabeležena je u Novom Sadu, a najniža u Vršcu gde je minimalni termometar zabeležio -10.7°C, čime je Vršac jutros bio najhladniji posle Kopaonika.

Minimalne temperature u Srbiji – 11. mart

Za razliku od jutrošnjeg mraza, danas će biti nešto toplije u odnosu na juče, a živa u termometrima u 11 časova već se kreće između 7 i 9°C. Maksimalne dnevne temperature danas će se kretati između 9 i 11°C.

Sutra se očekuje slab mraz na području Vojvodine, dok će u danima vikenda pojava mraza izostati. Za više detalja oko očekivanih vremenskih prilika svakako pratite našu trodnevnu prognozu.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 539

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *