Jutros slab prizemni mraz, uglavnom u Bačkoj

Minimalne temperature na području Vojvodine u meteorološkom zaklonu na 2m visine jutros su se kretale između 1.3°C u Somboru i 7.0°C u Banatskom Karlovcu. Temperatura pri tlu, na 5cm visine, u većini mesta se spustila na 0°C, dok je prema zvaničnim merenjima na području Bačke “skliznula” u blagi minus.

Na Paliću je izmereno -2°C na 5cm iznad tla, u Novom Sadu -1°C, a u Sombotu čak -3°C. Temperatura se na 0°C spustila u Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu, i u Sremskoj Mitrovici, dok je najviša temperatura pri tlu zabeležena u Banatskom Karlovcu gde je izmereno 5°C.

Narednih dana više neće biti opasnosti za pojavu prizemnog mraza, a detaljna prognoza za naredni period sledi večeras na portalu.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *