Jutros slab mraz širom Vojvodine, živa u termometru spuštala se do -2°C

Na području Vojvodine jutros je zabeležena pojava slabog jutarnjeg mraza, dok je pri tlu (5cm) zabeležena i pojava umerenog jutarnjeg mraza. Živa u termometru kretala se jutros između -2 i 1°C. Najtoplije, sa temperaturom iznad nule, bilo je u Vršcu i Banatskom Karlovcu, a najhladnije u Zrenjaninu i Novom Sadu, prema zvaničnim podacima RHMZ.

Minimalne temperature u petak 16. aprila (Izvor: Ogimet)

Danas se do kraja dana očekuje malo do umereno oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima. U poslepodnevnim časovima će biti više oblaka, ali se padavine ne očekuju. Maksimalne temperature kretaće se između 10 i 12°C, a duvaće uglavnom umeren severozapadni vetar.

Ređa pojava slabog jutarnjeg mraza očekuje se još sutra.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 544

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *