Portal VojvodinaMeteo počeo sa radom!

Nakon prvobitnog roka za puštanje portala u rad, a koji je bio vezan još za daleki proćeni period tekuće godine i više odlaganja, dugo očekivani meteorološki portal VojvodinaMeteo kasno večeras konačno počinje sa radom!

VojvodinaMeteo - novi logo
VojvodinaMeteo – novi logo

Pored pokretanja portala, od sada imamo novi zvanični logo, koji je originalniji i moderniji od prethodnog (flat dizajn), a koji je za nas kreirala Jelena Žarko – kojoj se ovom prilikom nesebično zahvaljujemo. U dizajniranju portala pomogao je Stefan Marjanov, kojem takođe dugujemo veliku zahvalnost.

Portal će u bliskom narednom periodu možda više podsećati na blog (obzirom da neće biti u funkciji svi planirani servisi), ali već do kraja novembra treba očekivati da za početak budu u funkciji automatske prognoze vremena po lokacijama, kao i karte numeričkih modela.

Početna stranica još uvek nema svoj konačan izgled, ali će dobiti svoju pravu planiranu dimenziju u narednim danima, kada se skupi dovoljno objava odnosno članaka. U narednom periodu takođe su pored dodavanja novog tehničkog i funkcionalnog sadržaja, moguće manje vizuelne izmene, dok će članci (objave) biti dodavane gotovo svakodnevno.

Za početak pregledajte trenutno dostupne stranice portala i uživajte! 🙂

Možete nas pratiti na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u i Google+.

Prijavi se na obaveštenja klikom na taster ispod, i nikad ne propuštaj naše najave vremena i druge objave! :)

5 komentara
 1. Srdjan kaže

  Svaka cast,trud se isplatio , nadam se da cete nam olaksati rad u predstojecoj sezoni i nastaviti sa dosadasnim pouzdanim i preciznim prognozama.

  1. VojvodinaMeteo kaže

   Hvala Srđane na lepom i pozitivnom komentaru! 🙂

 2. Владо kaže

  Срећан почетак, и желим вам успех у даљем раду странице. Поздрав

  1. Vojvodina Meteo kaže

   Hvaka puno! 🙂 Pozdrav

 3. Vlado kaže

  Sve najbolje u daljem radu.

Tvoj komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva!