Portal VojvodinaMeteo počeo sa radom!

Nakon prvobitnog roka za puštanje portala u rad, a koji je bio vezan još za daleki proćeni period tekuće godine i više odlaganja, dugo očekivani meteorološki portal VojvodinaMeteo kasno večeras konačno počinje sa radom!

VojvodinaMeteo - novi logo
VojvodinaMeteo – novi logo

Pored pokretanja portala, od sada imamo novi zvanični logo, koji je originalniji i moderniji od prethodnog (flat dizajn), a koji je za nas kreirala Jelena Žarko – kojoj se ovom prilikom nesebično zahvaljujemo. U dizajniranju portala pomogao je Stefan Marjanov, kojem takođe dugujemo veliku zahvalnost.

Portal će u bliskom narednom periodu možda više podsećati na blog (obzirom da neće biti u funkciji svi planirani servisi), ali već do kraja novembra treba očekivati da za početak budu u funkciji automatske prognoze vremena po lokacijama, kao i karte numeričkih modela.

Početna stranica još uvek nema svoj konačan izgled, ali će dobiti svoju pravu planiranu dimenziju u narednim danima, kada se skupi dovoljno objava odnosno članaka. U narednom periodu takođe su pored dodavanja novog tehničkog i funkcionalnog sadržaja, moguće manje vizuelne izmene, dok će članci (objave) biti dodavane gotovo svakodnevno.

Za početak pregledajte trenutno dostupne stranice portala i uživajte! 🙂

Možete nas pratiti na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u i Google+.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 573

5 komentara

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *