Prvo će da udari grad, a onda sledi pakao i 40°C početkom jula!

Početkom sledeće sedmice najpre nas očekuje burna promena vremena sa padom temperatura, gradom i vremenskim nepogodama, da bi potom početkom jula usledio tropski talas sa temperaturama i do 40°C.

U nedelju 21. juna očekuje se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Potom će u ponedeljak, dan posle parlamentarnih i lokalnih izbora biti još burnije sa čestom pojavom grada i grmljavinskih procesa.

Prema aktuelnim očekivanjima, do kraja juna bi potom usledio postepen porast temperatura, da bi početkom jula maksimalne dnevne temperature na području Vojvodine dostizale i celih 40 stepeni u najtoplijem delu dana.

NAPOMENA: Ovaj tekst je šaljivog, odnosno ironičnog karaktera. VojvodinaMeteo nije poznata po tzv. „clickbait“ naslovima, ali smo hteli da iskoristimo priliku da iskopiramo brojne novinare koji truju čitaoce ovakvim burnim naslovima, kako bi sticali finansijsku dobit.

VojvodinaMeteo u slučaju „povratka na scenu“, obzirom da je podsećamo od 21. aprila obustavljeno ažuriranje portala i stranice, objaviće pravi pravcati rat medijima koji dezinformišu čitaoce.

Prijavi se na obaveštenja klikom na taster ispod, i nikad ne propuštaj naše najave vremena i druge objave! :)

1 komentar
  1. Bingo kaže

    Idi bre, prepali ste me! Ne zbog vremena nego zbog naslova! 🙂

Tvoj komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva!