Prvo će da udari grad, a onda sledi pakao i 40°C početkom jula!

Početkom sledeće sedmice najpre nas očekuje burna promena vremena sa padom temperatura, gradom i vremenskim nepogodama, da bi potom početkom jula usledio tropski talas sa temperaturama i do 40°C.

U nedelju 21. juna očekuje se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Potom će u ponedeljak, dan posle parlamentarnih i lokalnih izbora biti još burnije sa čestom pojavom grada i grmljavinskih procesa.

Prema aktuelnim očekivanjima, do kraja juna bi potom usledio postepen porast temperatura, da bi početkom jula maksimalne dnevne temperature na području Vojvodine dostizale i celih 40 stepeni u najtoplijem delu dana.

NAPOMENA: Ovaj tekst je šaljivog, odnosno ironičnog karaktera. VojvodinaMeteo nije poznata po tzv. “clickbait” naslovima, ali smo hteli da iskoristimo priliku da iskopiramo brojne novinare koji truju čitaoce ovakvim burnim naslovima, kako bi sticali finansijsku dobit.

VojvodinaMeteo u slučaju “povratka na scenu”, obzirom da je podsećamo od 21. aprila obustavljeno ažuriranje portala i stranice, objaviće pravi pravcati rat medijima koji dezinformišu čitaoce.

Podrži rad VojvodinaMeteo

VojvodinaMeteo je nezavisan i samofinansirajući projekat sa ciljem da stanovnicima Vojvodine, a i šire, obezbedi precizne i objektivne prognoze vremena, kao i meterološke izveštaje. U planu je dalji razvoj projekta, poput lansiranja Android i iOS aplikacije, kreiranje novih prognostičkih mapa numeričkih modela, kao i interaktivna mapa sa prikazom aktuelnih podataka i radarske slike. Za sve ovo potrebno je nečije uloženo vreme i finansijska sredstva. Ukoliko ne želite da se oslanjate na senzacionalističke naslove medija, već na objektivno izveštavanje, i dalje ulaganje u infrastrukturu (postavljanje stanica i kamera na primer), izaberite jedan od načina da nas podržite!

Pridruži nam se na Viberu

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridruži nam se na Telegramu

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se amaterski kao naukom bavim duže od 15 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i dinamičku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem.

Dipl. ing. menadžmenta Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 615

One comment

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *