Prvo će da udari grad, a onda sledi pakao i 40°C početkom jula!

Početkom sledeće sedmice najpre nas očekuje burna promena vremena sa padom temperatura, gradom i vremenskim nepogodama, da bi potom početkom jula usledio tropski talas sa temperaturama i do 40°C.

U nedelju 21. juna očekuje se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Potom će u ponedeljak, dan posle parlamentarnih i lokalnih izbora biti još burnije sa čestom pojavom grada i grmljavinskih procesa.

Prema aktuelnim očekivanjima, do kraja juna bi potom usledio postepen porast temperatura, da bi početkom jula maksimalne dnevne temperature na području Vojvodine dostizale i celih 40 stepeni u najtoplijem delu dana.

NAPOMENA: Ovaj tekst je šaljivog, odnosno ironičnog karaktera. VojvodinaMeteo nije poznata po tzv. “clickbait” naslovima, ali smo hteli da iskoristimo priliku da iskopiramo brojne novinare koji truju čitaoce ovakvim burnim naslovima, kako bi sticali finansijsku dobit.

VojvodinaMeteo u slučaju “povratka na scenu”, obzirom da je podsećamo od 21. aprila obustavljeno ažuriranje portala i stranice, objaviće pravi pravcati rat medijima koji dezinformišu čitaoce.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 538

One comment

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *