Prvi sneg u pojedinim nižim predelima Srbije, u planinama ponegde više od 10cm (FOTO;VIDEO)

Tokom prethodne noći i današnjeg dana prvi sneg pao je i u nekim nižim predelima Srbije, i to pre svega na na krajnjem jugu i jugoistoku. Snega naravno najviše ima u planinskim predelima Srbije, prema poslepodnevnim merenjima na Kopaoniku je izmereno 11cm. Sneg je tokom prethodne noći padao i u višim predelima Vojvodine, na Fruškoj Gori i Vršačkim planinama.

Visina snega izmerena u 13h (izvor: RHMZ Srbije):

Kopaonik 11cm
Dimitrovgrad 7cm
Zlatibor 6cm
Sjenica 4cm
Crni Vrh 1cm
Vranje 1cm

Današnji prilog na RTS-u:

Snimak snega na Iriškom vencu (FG):

 

Do kraja novembra više neće biti snežnih padavina u Vojvodini i nižim predelima Srbije, dok viši predeli južno od Save i Dunava mogu računati na nove pahulje već u četvrtak.

Pridružite se našem Viber kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Viberu i Telegramu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).

Pridružite se našem Telegram kanalu i budite uvek korak ispred svih sa najnovijim informacijama kada su vremenske (ne)prilike u Vojvodini u pitanju, a i šire. Nove prognoze vremena i obaveštenja uvek prvo plasiramo na Telegramu i Viberu, a tek onda na društvene mreže. Budite deo aktivne zajednice, priključite se klikom na link iznad (nije reč o grupi).
Podeli tačne informacije:
Jovan Čabrilo
Jovan Čabrilo

Osnivač i glavni urednik portala VojvodinaMeteo. Meteorologijom se bavi duže od 10 godina, sa posebnim osvrtom na sinoptičku i radarsku meteorologiju. Strastveni ljubitelj oluja i lovac na iste, volim prirodu i da putujem. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Datum i mesto rođenja: 26.12.1993. ; Zrenjanin

Objave: 536

One comment

Komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *